La Generalitat es compromet a impulsar un pla integral de conservació de la cinglera de Castellfollit

La Generalitat de Catalunya s’ha compromès a impulsar un pla integral de conservació de la cinglera de Castellfollit de la Roca. La directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà, ho va confirmar ahir, després d’una reunió amb l’alcalde i regidors del municipi, a més de tècnics del Parc Natural de la Zona Volcànica i l’Institut Geològic de Catalunya. Aquests organismes treballaran en aquest pla per definir les actuacions que cal fer-hi i els seus costos. La situació de la cinglera no és crítica, però convé actuar-hi per evitar que s’acceleri la seva degradació.


Notícies relacionades:
– L’alcalde i regidors de Castellfollit de la Roca es reuneixen amb la directora general de Polítiques Ambientals per trobar solucions per a la cinglera
– Castellfollit de la Roca demana un pla director per conservar la cinglera
– El conseller Santi Vila afirma que caldrà veure qui és responsable que la cinglera de Castellfollit estigui prou neta i conservada