La UE Olot lluitarà per enlairar el vol davant l’Olímpic de Xàtiva aquest diumenge

Després del 5 a 0 contra l’Eldense la setmana passada, la Unió Esportiva Olot busca la primera victòria de la temporada fora de casa. Serà a Xàtiva, contra un rival que només suma 11 punts, un més que l’equip garrotxí.

L’Olímpic de Xàtiva és per a l’Olot un rival directe. Només suma un punt més que el conjunt entrenat per Rodri, però el tècnic de l’equip garrotxí ha insistit que no convé menystenir l’adversari. De totes maneres, és cert que la Unió Esportiva Olot arriba en bon estat de forma i després de la forta injecció de moral que va suposar el 5 a 0 de diumenge a casa contra l’Eldense.

L’equip garrotxí només comptarà amb la baixa de Djak Traoré, sancionat. La resta de la plantilla es troba en plena forma per afrontar un matx que pot ser decisiu per enlairar la trajectòria de l’Olot d’una vegada per totes.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot espanta els seus fantasmes per Tots Sants i li clava una maneta a l’Eldense (5-0)
– La Unió Esportiva Olot aguanta molts minuts amb la porteria a zero però acaba cedint els tres punts en un final mogut davant l’Huracán de València (3-1)
– La Unió Esportiva Olot pateix de valent però aconsegueix la primera victòria de la temporada davant el València Mestalla (2-0)

x