Una trentena de veïns de Mieres s’organitzen per compartir cotxe fins a les ciutats més properes

Mieres ha trobat una iniciativa pràctica, a través del Whatsapp, perquè els habitants del municipi puguin compartir cotxe i desplaçar-se amb facilitat cap a Olot o Banyoles. De moment ja són una trentena els mierencs que se’n beneficien.

Una trentena de veïns de Mieres s’han unit a un grup de Whatsapp per compartir cotxe fins a les dues ciutats que té a prop, Banyoles i Olot, per suplir la baixa freqüència de transport públic cap aquests dos nuclis.

El grup de Whatsapp, que inclou una trentena de persones, porta per nom ‘Mieres Comparteix’, el mateix del servei que l’anterior ajuntament havia instaurat. Però aquesta era una opció farragosa i lenta. De tota manera, encara és un sistema vigent per a qui encara no té accés a les noves tecnologies.

És així com s’intenta garantir que tots els mierencs puguin desplaçar-se sense inconvenients als nuclis grans més propers a casa seva.