El CF Les Preses comet dos errors en el tram final de partit i acaba cedint davant d’un bon UE Campdevànol (0-2)

L’equip de Joan Carles Garcia va aturar bé les escomeses ofensives d’un Campdevànol que va mostrar el seu potencial, però a vint minuts del final els presencs van cometre un error que no van perdonar els del Ripollès. L’equip`visitant va rematar la feina al 85′ amb un gran gol de Rodríguez. 


Un sorprenent i ambiciós Campdevànol visitava Les Preses aquest dissabte amb l’objectiu de superar el petit sotrac de les dues darreres jornades en un inici prometedor de lliga a la tercera catalana. L’afició dels del Ripollès va estar de 10 en tot el partit animant els seus, i els presencs volien treure quelcom positiu del matx després de la victòria la setmana passada davant del Ripoll.

Els de Joan Carles Garcia van estar molt correctes defensivament durant tota la primera meitat, on el Campdevànol no va crear excessiu perill a la porteria de Pau Clavaguera. Això sí, el conjunt local no va estar massa actiu en atac, i a la represa el rival li va anar menjant terreny poc a poc.

Els visitants no van deixar d’apretar en tot el segon temps, i una darrera de l’altra els garrotxins anaven neutralitzant les seves arribades. Davant dels equips de dalt, però, en qualsevol categoria els errors es paguen molt cars, i en una pèrdua al centre del camp, Les Preses va encaixar una contra letal de la davantera visitant. Jordi Rabionet es va acabar ficant la pilota a la seva pròpia porteria en una passada de la mort enverinada de Joan Carles Rodríguez.

El gol va fer reaccionar al CF Les Preses, que va començar a tenir alguna ocasió, però en un altra errada local, el mateix Joan Carles Rodríguez va matar el partit amb un control sensacional i una definició perfecte davant Pau Clavaguera.

Un derrota que fa mal a Les Preses, amb vuit punts a la classificació, i que enlaira al Campdevànol a la part alta.

La setmana vinent, els de Joan Carles Garcia visiten al Santjoenenc, en un apassionant derbi garrotxí al grup 17 de la tercera catalana.