El Club Hoquei Olot encaixa una dolorosa golejada davant del líder, el Capellades HC, en un partit per oblidar (2-10)

Els garrotxins es van poder posar en el partit en una falta directa que l’àrbitre no va deixar llançar finalment amb 0 a 2 al marcador, però va acabar marxant al descans amb un 0 a 4 impossible de remuntar en la segona meitat. A la represa el Capellades HC, líder de Nacional Catalana, van transformar cinc faltes directes i van acabar golejant sense pietat l’equip olotí. 


Hi ha partits que més val que s’oblidin ràpidament. I si no, que li diguin al primer equip del CH Olot, que va encaixar una golejada d’escàndol, la més gran des que és a Nacional Catalana. Una falta directa va ser la clau de tot. Adri  no la va poder executar perquè els jugadors es van avançar a la línia, segons el col·legiat, amb un 0 a 2 remuntable en el marcador. Ara bé, no hi ha excuses, perquè a partir d’aquí els olotins van marxar del partit i el Capellades, líder de la categoria, no va perdonar i va marxar al descans amb 0 a 4 a l’electrònic.

En la segona meitat, l’Olot no va poder superar en cap moment el porter visitant, que va fer un partidàs, i el partit es va posar molt lleig. Dures faltes, targetes blaves, discussions a les banquetes i cares llargues al CH Olot, que va anar encaixant gols a través de faltes directes que no perdonaven els visitants. Ni Albert Verdaguer va poder acabar el partit per una targeta blava que va fer que jugués Gil sota pals.

El Capellades no va tenir cap tipus de concessió i va acabar matant el rival a la contra, en un matx molt i molt mogut i amb enganxades contínues entre ambdós equips.

Finalment, l’Olot va fer dos gols que de res van servir, en un matx per oblidar dels de Gerard Pujol, que venien d’una bona ratxa amb dues victòries de manera consecutiva. L’equip, tocat per la golejada però conscient que s’enfrontava contra el líder, aixecarà ràpid el cap com ha fet sempre, i el proper partit, de ben segur, serà una altra història.

 

Notícies relacionades:
– El Club Hoquei Olot lluita fins al final però cau derrotat a casa davant l’Alpicat (4-6) i encara no coneix el que és la victòria aquesta temporada
– El CH Olot remunta en els darrers instants del partit davant del CE Noia B i recull el segon empat de la temporada (3-3)