La UE Olot empata al camp de l’Olímpic de Xàtiva (2-2) peró es queda a un pas de la remuntada

L’equip de Rodri ha fet un tímid primer temps i ha encaixat un gol a l’inici del matx. Al descans, el resultat era de 2 a 1, i després de l’expulsió de Rifaterra a la represa, els olotins s’han menjat el rival i s’han quedat a un pas del tercer gol, però el porter xativí ha aturat les escomeses garrotxines. 

Començava molt malament el partit per a un Olot que podia sortir del descens per primera vegada aquesta temporada a la Murta. L’Olímpic de Xàtiva, un rival directe dels olotins, s’ha avançat amb un gol en el minut 2.

Amb l’equip tocat i sense encert a dalt, el partit s’ha tornat boig en el tram final del primer acte. Vaquero semblava haver rematat als de Rodri amb un gol a pocs minuts del descans i col·locant el 2 a 0 en el marcador. Ara bé, a dos minuts per posar rumb a vestidors, un inspirat Dieguito ha posat, amb la testa i a la sortida d’un servei de cantonada, el 2 a 1 a l’electrònic i ha donat vida a l’equip de cara al segon temps.

A més, Rifaterra ha vist la segona targeta groga passats només 10 minuts de la segona meitat. Llavors s’ha vist la millor versió de l’Olot. L’equip de la setmana passada davant de l’Eldenc, el de la primera part al camp de l’Atlètic Balears, aquell equip temible que assetja al rival i el tanca a la seva àrea. Gato li ha donat un altre aire a l’equip i tot i la inspiració del porter xativí, al final els garrotxins han trobat recompensa al seu bon joc i un míssil de Perea ha posat les taules a la Murta.

El 2 a 2 no ha fet més que incrementar el domini de la UE Olot, que ha tingut el tercer a les botes de Gato però s’ha topat altre cop amb Diego, que no ha permès que l’Olot obtingués  els tres punts avui. Perea i Marcel també han pogut marcar, però l’equip s’ha quedat a un pas de la gesta.

Amb aquest punt, la Unió Esportiva Olot no s’escapa de la zona de descens, però sí de la penúltima posició. Amb la derrota, de fet, l’equip s’hagués quedat molt enfonsat. Ara, la salvació és tan sols a dos punts.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot lluitarà per enlairar el vol davant l’Olímpic de Xàtiva aquest diumenge
– La Unió Esportiva Olot espanta els seus fantasmes per Tots Sants i li clava una maneta a l’Eldense (5-0)
– La Unió Esportiva Olot aguanta molts minuts amb la porteria a zero però acaba cedint els tres punts en un final mogut davant l’Huracán de València (3-1)

Deixa un comentari