La Fundació Garrotxa Líder i el grup Leader ADRINOC donen a conèixer els arbres fruiters garrotxins als escolars de la comarca

En el marc del projecte Km 0 a les escoles, el grup Leader ADRINOC i la Fundació Garrotxa Líder estan donant a conèixer als alumnes de la comarca les varietats tradicionals d’arbres fruiters. Els alumnes de primària de l’escola Bisaroques d’Olot han anat aquest matí a la parada que Tràmec, l’Associació de productors agroecològics de la Garrotxa, té al mercat de la ciutat, per fer-se amb algunes varietats de pomes que s’han collit al Centre de Conservació de Plantes Cultivades de Can Jordà, gestionat pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Demà, els alumnes de l’escola visitaran el fruiterar de Can Jordà, a la Fageda, i divendres faran un taller de compota de pomes a l’escola.