Un home surt il·lès després de caure amb l’avioneta que pilotava sobre un camp de Maià de Montcal

Dissabte a la tarda una avioneta monoplaça va caure en un camp del sector del Mas Can Casquet, a uns 500 metres del centre del terme de Maià de Montcal. El pilot, però, en va poder sortir il·lès. Aquí poden veure els danys ocasionats en el morro de l’avioneta, una Kievitz, després de l’accident, en aquesta imatge dels Bombers de la Generalitat. L’aparell s’havia enlairat de l’aeròdrom d’Empuriabrava.
En iniciar les maniobres de descens, poc abans de les set de la tarda, es va entortolligar accidentalment amb uns cables telefònics i va estavellar-se fent caure també quatre pals de telèfon. Tres dotacions dels Mossos i dos dels Bombers van desplaçar-se fins al lloc dels fets per atendre el pilot, resident de Crespià, que en va resultar il·lès. Ell mateix va encarregar-se de gestionar la retirada de l’avioneta, tot i que la manca de llum va fer ajornar les tasques fins diumenge.