S’obre la convocatòria dels premis Ciutat d’Olot 2016

Avui s’han obert les bases dels premis Ciutat d’Olot. L’entrega de publicacions es podrà fer fins el proper 1 de març, i seran distribuïts per la xarxa de llibreries del país. L’Ajuntament d’Olot espera que hi hagi molts garrotxins que s’animin a participar-hi, en un certamen que compta amb pocs guanyadors locals.


Els premis literaris Ciutat d’Olot 2016 obren la convocatòria; els cinquantens premis Marian Vayreda de prosa narrativa i Joan Teixidor de poesia i haikus en línia ja esperen guanyador, així com els quaranta-setens premis de novel·la juvenil de la capital garrotxina. Avui s’han obert les bases per a participar-hi, i l’Ajuntament olotí espera que els escriptors de la comarca s’animin a optar als premis.

A banda de la publicació de les diferents obres guanyadores, també es compensa econòmicament als premiats, amb retribucions que van dels 10.000 als 2.000 euros depenent de la categoria. Hi ha temps per a presentar les publicacions fins l’1 de març, i podeu conèixer les bases del concurs a través de la web de l’Institut de Cultura de la ciutat, olotcultura.cat.
Notícies relacionades:
– Els premis Ciutat d’Olot 2015 mantenen la dotació dels darrers anys
– Ramon Erra, Rosa Torrent i Jordi Ortiz, guanyadors dels Premis Literaris Ciutat d’Olot 2014
– Alba Sabaté, Rubèn Montañá i Àngels Marzo, Premis Literaris Ciutat d’Olot 2013