Un home ha estat traslladat en helicòpter al Trueta en estat greu després de ser atropellat a la carretera de la Canya d’Olot

Un home ha estat atropellat greument a primera hora de la tarda a la rotonda de la carretera de la Canya d’Olot que interconnecta la N-260 amb l’A-26. Per causes que es desconeixen, un vehicle ha envestit l’home a l’altura d’un pas de vianants. Segons el Servei d’Emergències Mèdiques, la víctima ha estat trasllada en helicòpter medicalitzat a l’hospital Josep Trueta de Girona en estat greu.

Poc més tard de les 4 de la tarda es rebia l’avís de l’atropellament. Fins al lloc dels fets s’hi ha traslladat dotacions de la policia municipal d’Olot, dues ambulàncies i l’helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques, que ha aterrat en uns terrenys molt propers al lloc dels fets, la rotonda de la carretera de la Canya que connecta amb l’A-26. Ràpidament, l’helicòpter ha traslladat l’home fins a l’hospital Trueta de Girona, que ha ingressat en estat greu.

x