Una quarantena d’alumnes de cinc centres garrotxins participen al concurs Pica Lletres

Aquests dies la Sala el Torín d’Olot acull les gravacions del concurs Pica Lletres, el programa educatiu que enguany compta amb la participació directa d’una quarantena d’alumnes de tercer d’ESO dels Instituts garrotxins Montsacopa, la Garrotxa, Salvador Vilarrasa i l’escola Pia i el Cor de Maria. L’objectiu és lletrejar diverses paraules i superar diferents jocs lingüístics. El concurs, presentat per la periodista Paula Núñez, tindrà un guanyador que competirà a la Gran Final Nacional del proper mes de juny. Alguns participants es mostraven nerviosos però segurs abans de començar el rodatge.


Notícies relacionades:
– Albert Pradas, de l’Institut Montsacopa d’Olot, concursa a la final nacional del ‘Pica Lletres’