L’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts engega un projecte de participació perquè els alumnes decideixin sobre diverses iniciatives

L’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts participarà al Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa. Ho han decidit els seus alumnes. Amb l’objectiu que els nens i nenes participin de les decisions que es prenen, el centre ha engegat el projecte Participa a l’Escola.

Des d’aquest curs, els alumnes de l’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts decideixen moltes de les activitats que s’emprenen. El centre ha engegat el projecte Participa a l’Escola, a través del qual s’han creat dues comissions, les de Festes i Convivència i Solidaritat. Un cop al mes, els alumnes es reuneixen en una assemblea general en què voten les propostes sorgides de les comissions i la implicació dels alumnes en les mateixes. De la comissió de Convivència i Solidaritat es va decidir fer un recapte de roba per als refugiats de la guerra de Síria. El 20 de novembre començaran la recollida d’aliments per al Gran recapte. També han fet un libdub on recorden els aliments que els ciutadans poden aportar.

De les comissions també en va sortir la decisió d’implicar-se en la celebració de Santa Llúcia. Els alumnes estan fent diversos articles que vendran amb la intenció de destinar els fons a una ONG. Els alumnes de l’escola Castanyer ja han decidit les properes activitats. Després del Gran Recapte d’Aliments, iniciaran un recapte de joguines.

x