Neix la mostra de teatre ‘El petit format’ per acollir propostes amb aforaments reduïts a Olot

Olot veu el naixement d’un nou esdeveniment cultural: es tracta de ‘El petit format‘, una mostra de teatre on el públic podrà viure els espectacles de forma molt propera. Tindrà lloc entre el 27 i el 29 de novembre, amb els Catòlics i l’Orfeó com a seus de les representacions.


‘El petit format’ és una mostra de teatre de companyies professionals i semiprofessionals, que normalment no tenen cabuda en grans espais com el Teatre Principal per les característiques de les seves propostes. Arrenca aquest 2015, i es desenvoluparà a Olot el cap de setmana del 27 al 29 de novembre.

La programació del certamen compta amb set propostes; entre aquests espectacles n’hi ha un de garrotxí: la representació de Macbeth dirigida per Joan Fluvià i que ja es va estrenar al setembre a la ciutat d’Olot.

‘El petit format’, creat per l’entitat olotina Una Càpsula de Teatre, també organitza una campanya a totes les escoles de P3 i l’escola Joan XXIII d’Olot, on hi portaran una obra infantil perquè els nens i nenes de la ciutat gaudeixin del teatre des de les seves mateixes aules. A través del web www.elpetitformat.cat es pot trobar més informació de la programació de la mostra i la venda d’entrades als espectacles.

 

Notícies relacionades:
– L’entitat ‘Una Càpsula de Teatre’ organitzarà la primera Mostra de Teatre de Petit Format

x