Olot acollirà el Concurs Nacional de Cavall Pirinenc Català, que per per primera vegada es celebrarà fora del Pirineu

Olot acollirà per primera vegada el Concurs Nacional de Cavall Pirinenc Català. Es farà el proper dissabte i l’esdeveniment, en el que s’hi podran veure els millors exemplars d’aquesta raça de cavall,  servirà per cloure els actes de celebració dels 700 anys de la Fira de Sant Lluc.

En motiu de la celebració dels 700 anys de la Fira de Sant Lluc d’Olot, enguany i per primera vegada el Concurs Nacional de Cavall Pirinenc Català es celebrarà a Olot. Aquesta és una excepció que s’ha fet des de l’organització del concurs que enguany corre a càrrec de l’Associació de Criadors d’Eugues de Muntanya del Ripollès que, tal com explica el seu president Joan Moret, van acceptar celebrar el certamen a Olot en comptes de Llanars com fan habitualment.

Aquest any és la primera vedada que el concurs es celebrarà fora del Pirineu. Durant el matí de dissabte 14 de novembre, al recinte firal d’Olot es concentraran els millors exemplars de cavall pirinenc del país. Durant la celebració del concurs també s’aprofitarà per promocionar la carn de poltre amb diversos àpats, tant el divendres previ, com durant el dissabte, que elaborarà l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. La vuitena edició d’aquest concurs preveu portar fins a Olot més d’un centenar d’animals de les sis comarques pirinenques que participen al certamen.

 

Notícies relacionades:
– Aquest novembre Olot acollirà per primera vegada el Concurs Nacional de Cavall Pirinenc Català
– La Fira de Sant Lluc compleix 700 anys i tindrà un programa d’activitats especial per celebrar-ho

Deixa un comentari