L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles compra el camp de futbol del municipi

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles ha formalitzat la compra del camp de futbol del municipi, després de 65 anys estant de lloguer. El consistori apostarà, a partir d’ara, per trobar finançament per a la millora d’aquestes instal·lacions, utilitzades per pràcticament un centenar de jugadors.

Les Planes d’Hostoles ja és propietari del seu camp de futbol. L’ajuntament ha formalitzat la compra davant de notari per un preu de 90.000 euros i d’aquesta manera, el municipi compta amb un camp de futbol municipal després de 65 anys pagant lloguer per utilitzar-lo.

Els tràmits per la compra d’aquestes instal·lacions a Caixabank van començar l’any 2011, en donar-se l’oportunitat d’adquirir-les per un preu assequible per al consistori. A més, en el primer semestre del 2016 es recuperarà la pista esportiva, completant així la recuperació d’espais esportius per al poble.

Ara, un cop adquirit el camp de futbol i les seves instal·lacions, d’un total de 12.000 metres quadrats, l’ajuntament treballarà per buscar finançament per millorar-les, fent especial incís en la rehabilitació dels vestidors.

 

Notícies relacionades:
– Les Planes d’Hostoles ja disposa de camp de futbol municipal
– Les Planes comprarà els terrenys del camp de futbol per 90 mil euros

Deixa un comentari