L’Associació de Comerciants d’Olot repeteix la campanya ‘Pensa en Taronja’ aquest dissabte

L’Associació de Comerciants d’Olot repetirà la campanya ‘Pensa en Taronja’. Es farà aquest dissabte. Durant tot el dia per una compra mínima de 10 euros als establiments associats a l’ACO, es facilitarà un val obsequi d’una bossa d’un quilo de taronges, que es podrà recollir entre les 5 i les 9 del vespre davant de l’església de Sant Esteve. Aquesta campanya, que busca dinamitzar el centre d’Olot, es va fer per primera vegada l’any passat i la bona acollida que va tenir és el que ha animat a l’associació a repetir-la.

Notícies relacionades:
– L’Associació de Comerciants d’Olot regala 3.500 kg de taronges per dinamitzar el centre de la ciutat
– L’associació de Comerciants d’Olot regala taronges per dinamitzar el centre de la ciutat