S’esgoten les places disponibles per les jornades sobre museus, recursos digitals i transmèdia dels Museus d’Olot

Els Museus d’Olot organitzen el proper 19 i 20 de novembre un curs destinat a aplicar l’ús de recursos digitals en la gestió cultural. És el quart any que els museus fan formació en aquesta temàtica. Ja no queden places disponibles per a poder participar-hi.

L’aplicació de les noves tecnologies en el dia a dia de les persones creix de forma inexorable, i s’estén a tots els camps. Per tal d’utilitzar aquestes eines en la gestió del patrimoni, els Museus d’Olot organitzen des de fa quatre anys un curs en aquest àmbit, destinat a museòlegs i gestors culturals. Aquesta formació tindrà lloc del 19 al 20 de novembre, en unes jornades que enguany posen l’accent en les narratives transmèdia.

Les jornades sobre museus, recursos digitals i transmèdia ja han esgotat les 35 places disponibles, amb gent d’arreu de l’estat; venen atrets sobretot pels ponents proposats, com Carlos Scolari o Desirée González. Estan organitzades pels Museus d’Olot, la Fundació d’Estudis Superiors i la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya.

 

Notícies relacionades:
– Jornada de Museus a Olot per debatre sobre el paper que aquests han de tenir en la societat
– Els Museus d’Olot sortegen una estada d’una nit per a dues persones als Pavellons Les Cols durant la Fira de Sant Lluc