Un cotxe s’incendia al carrer Hospici d’Olot sense deixar ferits

Un turisme s’ha incendiat aquest divendres al vespre al carrer Hospici d’Olot. Els serveis d’emergència han rebut l’avís al voltant de 2/4 de 9 del vespre. Per causes que es desconeixen, el cotxe de la marca Opel, que circulava per aquest carrer cèntric de la ciutat, ha començat a incendiar-se. Qui ocupava el vehicle ha pogut sortir a temps i no s’ha hagut de lamentar cap ferit. Les flames, tot i així, han arribat a aixecar-se dos metres per sobre del turisme.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dotacions de la policia municipal i dels Bombers de la Generalitat. A les 9 del vespre les flames s’havien extingit, tot i que el cotxe ha quedat totalment calcinat. Posteriorment, una grua ha procedit a retirar el vehicle amb l’ajuda d’agents de la policia, ja que les rodes havien quedat inservibles i era difícil fer pujar el cotxe sobre la plataforma a tocar de la cabina. S’ha aconseguit prop de 2/4 de 10 del vespre, quan la grua ha pogut retirar el cotxe de la via.

x