La campanya comercial ‘Pensa en taronja’ reparteix 3.000 quilos de taronges al centre d’Olot

La campanya ‘Pensa en taronja‘ de l’Associació de Comerciants d’Olot ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda per segon any. Com a part de la campanya, just davant de l’església de Sant Esteve s’han repartit durant la tarda de dissabte 3.000 quilos de taronges.

‘Pensa en Taronja’ és una campanya de promoció del comerç molt jove, tot just celebra la seva segona edició enguany. Però tot el que té de joventut, ho té també d’originalitat. L’Associació de Comerciants d’Olot l’ha impulsat per segon any consecutiu, i així, qui va fer una compra de 10 euros o més en algun dels comerços associats, es va poder endur també una bossa de taronges de forma gratuïta. Així, a partir de les 5 de la tarda, a davant de Sant Esteve, la gent que passejava per Olot i tenia el tiquet que acreditava la seva compra, va poder participar d’aquesta campanya.

 

Notícies relacionades:
– L’Associació de Comerciants d’Olot repeteix la campanya ‘Pensa en Taronja’ aquest dissabte
– L’Associació de Comerciants d’Olot regala 3.500 kg de taronges per dinamitzar el centre de la ciutat
– L’associació de Comerciants d’Olot regala taronges per dinamitzar el centre de la ciutat

x