David Anglada Font i Helena López Plana són els nous Hereu i Pubilla d’Olot 2015

Olot ja té nous Hereu i Pubilla: són David Anglada Font del barri de Les Fonts i Helena López Plana del barri del Morrot-Pla de Baix són els nous Hereu i Pubilla d’Olot. Han estat escollits en l’acte de la 42a proclamació d’Hereus i Pubilles de la Garrotxa, en un sopar seguit per centenars de persones i emès en directe per OLOT TELEVISIÓ. Tots dos s’han mostrat sorpresos i contents a la vegada: se senten orgullosos de representar la seva ciutat a través d’una tradició tan arrelada com el pubillatge i mantenen la il·lusió que els queda en l’any per endavant. El Centre d’Iniciatives Turístiques, organitzador de l’esdeveniment, ha demostrat un any més la seva capacitat organitzativa i per mantenir una tradició molt arrelada a la Garrotxa per si sola. Josep Andrés, el seu president, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ, que “ens sentim totalment satisfets perquè, sobretot, poder mantenir el llistó tan alt en aquesta festa: són quaranta dos anys, ja, i són quaranta dos anys d’èxit”. L’esdeveniment es podrà tornar a veure en diferit a la televisió de la Garrotxa aquest mateix diumenge a les 20h, dilluns dia 16 a les 20:40h i també el proper dissabte 21 de novembre a les 12h.


Notícies relacionades:
– Joan Xancó Demunt i Lia Badosa Serrat són els nous Hereu i Pubilla de la Garrotxa del 2015
– Olot Televisió emetrà en directe (dissabte, 22:45h) la gala de proclamació de l’hereu i la pubilla de la Garrotxa 2015

x