El CEF Bosc de Tosca derrota al AE Cornellà (2-1) i se situa a tan sols un punt de la promoció d’ascens en el dia de la seva presentació

Dos gols d’un excels Sergi Amargant han acabat amb el Cornellà de Terri, que fins avui era tercer, en un partit que el Bosc de Tosca d’Albert Danés ha solucionat en tres minuts al primer temps. A la represa, el Cornellà ha buscat l’empat i ha reduït distàncies, però tampoc ha fet mèrits per endur-se un punt de Les Preses. Abans del partit d’aquest migdia, el club ha presentat a tots els seus equips. 

Emotiu minut de silenci abans del Bosc de Tosca – Cornellà de Terri en memòria de les víctimes dels atemptats de París. El partit era d’allò més atractiu al grup 1 de la segona catalana ja que una de les revelacions de la lliga, el Cornellà, visitava un altre equip revelació, el Bosc de Tosca. En un gran inici de partit, la millor versió de Sergi Amargant els ha servit als d’Albert Danés per deixar molt tocats als visitants. L’extrem ha fet el que ha volgut per banda esquerra i ha avançat l’equip amb un golàs.

Pocs minuts després, el mateix Sergi Amargant ha mostrat també la seva definició, amb un xut que ha acabat al fons de la xarxa per posar el 2 a 0 al marcador.

Amargant ha seguit amb la seva particular exhibició per la banda, i el Bosc de Tosca ha merescut el bon resultat al final dels primers 45 minuts. A la represa, però, el Cornellà ha apretat i ha mostrat per què està a dalt, amb joc directe i bons xuts des de fora de l’àrea per sorprendre el porter presenc.

Grabalosa ha fallat en una sortida després d’un potent xut dels visitants, i Ibarra ha reduït distàncies amb 25 minuts per endavant. Patint i amb ocasions a la contra, els locals han sabut aguantar el resultat, i han fet gala de la seva condició de ‘matagegants’, derrotant un altre rival de la part alta a casa i col·locant-se en quarta posició a la taula, a un sol punt de la promoció d’ascens.

El Bosc de Tosca juga la setmana vinent a Blanes, en un difícil camp, on buscarà mantenir-se a la part alta i sorprendre una jornada més.

PRESENTACIO BOSC DE TOSCAEl CEF Bosc de Tosca presenta 23 equips estrenant 3 categories

Abans del partit, el club ha presentat la seva escola de futbol, la més nombrosa de la comarca, amb 23 equips i estrenant tres categories en infantil, cadet i juvenil. En una jornada de bon temps i amb una gran assistència de públic entre pares, mares i familiars del club, s’han fet les fotos oficials a tots els equips i la gran fotografia de l’any, amb tots els jugadors sobre la gespa.

A més, el Bosc de Tosca ha fet un homenatge a dos jugadors que deixen de jugar al club on han estat tota la seva vida, Sergi Marc i Arcadi Torres (actual segon entrenador del primer equip), que han estat reconeguts amb el pin de plata. A més, el propietari deNissan Olot Motor ha rebut el pin d’or per la seva fidelitat i ajuda durant molts anys patrocinant el club de Les Preses.

 

Notícies relacionades:
– El CEF Bosc de Tosca empata a casa davant del Cassà (2-2), en un bon partit, i els d’Albert Danés encara no coneixen la derrota en aquest curs

x