Joan Xancó Demunt i Lia Badosa Serrat són els nous Hereu i Pubilla de la Garrotxa del 2015

L’Hereu i la Pubilla de la Garrotxa del 2015 són Joan Xancó Demunt de Les Preses i Lia Badosa Serrat de Tortellà. Han estat escollits pels delegats dels barris i els municipis, després d’una intensa deliberació en l’acte de la 42a proclamació d’Hereus i Pubilles de la Garrotxa, en un sopar seguit per centenars de persones i emès en directe per OLOT TELEVISIÓ. L’esdeveniment es podrà tornar a veure en diferit a la televisió de la Garrotxa aquest mateix diumenge a les 20h, dilluns dia 16 a les 20:40h i també el proper dissabte 21 de novembre a les 12h. Aquest acte, fortament arrelat a la Garrotxa, conforma una tradició que el Centre d’Iniciatives Turístiques manté any darrere any amb els multitudinaris sopars que ajuden a fer comarca. A més de l’àpat, mentre es feia la deliberació, el públic s’ha entretingut amb el ja clàssic playback de ‘Vulcanisme Musical’ i la vetllada ha servit per mantenir amb bona salut, un any més, el pubillatge de la comarca.


Notícies relacionades:
– David Anglada Font i Helena López Plana són els nous Hereu i Pubilla d’Olot 2015
– Olot Televisió emetrà en directe (dissabte, 22:45h) la gala de proclamació de l’hereu i la pubilla de la Garrotxa 2015