L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa compleix un any anunciant la incorporació de nous serveis

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa compleix avui el primer any de funcionament. Des de la seva posada en marxa el centre sanitari de la garrotxa ha millorat i ampliat els serveis que oferia a l’antic edifici. Properament se n’aniran afegint de nous com el servei d’oncologia i de diàlisis que evitarà que els pacients garrotxins s’hagin de desplaçar fina Girona.


Ja va un any que l’hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa va prendre el relleu de l’Hospital Sant Jaume. El nou edifici oferia unes instal·lacions més modernes i àmplies que ha permès als professionals, pacients i famílies millorar l’atenció sanitària que es rep i es dona a la comarca.

El nou edifici ha premés la introducció de maquinària digitalitzada que permet tenir els resultats de les proves en format digital i es pot consultar i enviar amb la història clínica compartida quan els pacients han de visitar altres centres hospitalaris. Amb la seva posada en marxa el centre preveia la introducció de nous serveis de manera esglaonada. Algun d’ells ja s’han introduït, com és el cas del TAC. Hi ha altres serveis, que estava previst que es poguessin posar en funcionament durant el primer any de vida de l’hospital que encara no s’han pogut iniciar però es faran properament com és el cas de la diàlisis, que tal com ha explicat el gerent de l’hospital es posarà en marxa abans de l’estiu. Més aviat es començarà a introduir el servei d’oncologia. A partir del desembre a l’Hospital d’Olot ja es podran rebre tractaments de quimioteràpia i al llarg del 2016 s’acabarà de posar en marxa tot el servei.

Al llarg de l’any s’han anat detectant incidències i queixes dels usuaris que s’han intentat solucionar, com és el cas de l’ampliació de l’aparcament. Una altra queixa habitual dels usuaris és la poca cobertura mòbil. En aquest sentit, l’hospital ja ha arribat a un acord amb Movistar per ampliar el servei dins el centre abans de final d’any.

Des de l’hospital d’Olot s’agraeixen les queixes i suggeriments de millora que els fan arribar els pacients i familiars per així, poc a poc, poder fer el més agradable possible l’estada a al centre.

 

Notícies relacionades:
– L’Hospital d’Olot incorpora un nou sistema informatitzat per gestionar les cues en les àrees de Consultes Externes, Rehabilitació i Radiologia
– Els usuaris valoren amb un 7’9 de nota mitjana l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxai
– L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa disposa d’un nou equip per a proves funcionals digestives