Prop de 200 persones es concentren davant l’Ajuntament d’Olot en rebuig pels atemptats terroristes de París

Prop de 200 persones s’han concentrat aquest dilluns a les 7 del vespre davant l’Ajuntament d’Olot en rebuig pels atemptats terroristes comesos a París el passat divendres a la nit. Les persones concentrades han fet un minut de silenci en suport a les víctimes de la violència terrorista. Prèviament, han parlat l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i dos membres de la Comunitat Islàmica de la Garrotxa, Leila El Gamouchi, que ha remarcat que el terrorisme no representa l’islam, i l’imam Rahal Hoummi, que ha destacat que des del seu càrrec treballen per sensibilitzar els joves musulmans contra la adicalitat. Tots han condemnat els atemptats i han mostrat el seu suport a les víctimes dels atemptats de París.


Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot convoca una concentració aquest dilluns a les 19h en record de les víctimes dels atemptats de París

x