El davanter de l’Olot Diego Sánchez serà baixa per lesió durant el proper mes de competició

El davanter de la Unió Esportiva Olot Diego Sánchez es perdrà el proper mes de competició. Així ho ha confirmat el club després de fer-li les proves mèdiques sobre la lesió que va patir durant el partit contra el Cornellà. Diego té un esquinç de segon grau al turmell esquerre, i estarà 4 setmanes de baixa. L’Olot tampoc podrà comptar amb un altre dels davanters de l’equip: Uri Santos també va quedar tocat durant el partit i va forçar la cinquena targeta groga del seu cicle, per complir la sanció mentre espera la seva plena recuperació.


Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot derrota a casa al UE Cornellà i surt del descens per primer cop en aquesta temporada (2-0)
– La UE Olot empata al camp de l’Olímpic de Xàtiva (2-2) peró es queda a un pas de la remuntada
– La Unió Esportiva Olot espanta els seus fantasmes per Tots Sants i li clava una maneta a l’Eldense (5-0)

Deixa un comentari