El Fòrum Gastronòmic de Girona tanca avui les portes

El Fòrum Gastronòmic de Girona tanca avui les portes al Palau de Congressos de Girona. Ahir va ser obert específicament a professionals del sector, amb desenes d’activitats, xerrades i tallers.


El Fòrum Empresa va ser una de les activitats més potents d’aquesta edició amb xerrades i diàlegs de cuiners com Joan Roca, Marc Gascons, Javier Cabrera i Enric Millà. Com fer que un negoci gastronòmic funcioni o el fenòmen dels Food Trucks són alguns dels temes que s’hi van tractar. Però de tots ells en destacava el com aplicar als restaurants la metodologia Lean Management, amb la que molts establiments han millorat els seus resultats com a negoci.

L’arròs és l’eix conductor del Fòrum Gastronòmic d’enguany, que avui tanca les seves portes.

x