Els organitzadors del Fòrum Gastronòmic garanteixen que el certamen es celebrarà a Girona cada dos anys

El Fòrum Gastronòmic va tancar les portes aquest dimarts, amb un balanç que els organitzadors qualifiquen d’èxit rotund, amb xifres provisionals que indiquen que s’ha superat els 24 mil visitants. De cares a properes edicions, garanteixen que el Fòrum tornarà a Girona cada dos anys.


Molta gent voltant, sales plenes de gent, i expositor en plena activitat. Només feia falta donar una volta durant aquests dies per la Fira de Girona i l’auditori, per comprovar que el Fòrum Gastronòmic manté aquella efervescència que l’ha situat com a puntal dels certàmens gastronòmics de nivell internacional. Un certamen que els organitzadors asseguren que té un alt nivell de negoci.

Després que l’any passat es fes una edició del Fòrum Gastronòmic a Barcelona, els organitzadors volen deixar clar que no només hi haurà una edició anual a Catalunya, sinó que cada dos anys es farà segur a Girona.

Per la seva banda, el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha justificat la participació de les administracions en un esdeveniment com aquest, pel retorn que suposa al territori, gràcies a l’esforç del sector. A falta de dades definitives, es calcula que des de diumenge i fins avui, han passat pel Fòrum Gastronòmic més de 24.000 visitants, mentre que l’ocupació als tallers, conferències i sessions de cuina en viu ha estat del 100%.

 

Notícies relacionades:
– El Fòrum Gastronòmic de Girona tanca avui les portes

Deixa un comentari