L’Escola d’Art d’Olot estrena una nova sala d’actes més adequada al centre

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ha renovat la Sala d’Actes. El projecte de reforma ha anat a càrrec dels interioristes i professors de l’escola Míriam Soler i Carles Juncà. El resultat és una sala d’actes més funcional, amb un sostre que l’hi atorga personalitat.

 


La reforma de la Sala d’Actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot era un projecte que l’equip directiu portava com a objectiu de l’actual mandat. Després de molt temps perseguint aquest objectiu, per fi s’ha pogut fer l’adequació de la sala, una obra llargament reclamada.

La reforma s’ha fet gràcies a la implicació dels interioristes i professors de l’Escola d’Art Míriam Soler i Carles Juncà, que van redactar el projecte i van ajudar a l’execució de les obres. L’obra ha comptat amb molt pocs recursos, sense canviar paviments, ni baixar sostres o refer parets de la Sala, i partint només de la voluntat de crear elements que dotessin de personalitat pròpia a l’espai.

La nova sala d’actes és més funcional i digna; permetrà acollir xerrades, debats i conferències com fins ara, però segons l’equip directiu la impressió de cara als alumnes i als visitants canviarà de forma positiva.

x