Can Carbasseres és un dels establiments més representatius a Olot pel seu tortell

De tots els llocs d’Olot on s’elaboren tortells, Can Carbasseres és, sens dubte, el més representatiu. Aquest establiment, segueix fil per randa l’elaboració més tradicional del tortell d’Olot. Mantenir la tradició, ha fet que l’establiment sigui reconegut tant a Olot com fora de la Garrotxa.

Jordi Vilanova porta més de trenta anys fent tortells i sap com s’han de fer. Manté la tradició familiar del tortell a Can Carbasseres, una fleca que és un dels màxims exponents d’aquest dolç olotí i es caracteritza per mantenir l’essència en la seva elaboració des de fa molt temps.

Vilanova té molt clar que si el tortell pot representar Olot és gràcies als olotins, que són qui l’han fet conegut arreu. Així, el tortell més genuí i representatiu per a Olot, serà el que pugui ser pensat per als olotins, qui fins ara, han estat els seus principals valedors fora de la comarca.

 

Notícies relacionades:
– Can Carbasseres és un dels establiments més representatius a Olot pel seu tortell
– L’Ajuntament d’Olot vol que el tortell sigui emblema gastronòmica de la ciutat
– Estanis Vayreda demana una millor regulació del trànsit que va a la Fageda per part dels Mossos d’Esquadra

x