Detingut un home de 60 anys acusat d’intentar segrestar una menor d’edat a Olot

Aquest matí els agents dels Mossos d’Esquadra han detingut a un home de 60 anys que, presumptament, dilluns va intentar fer pujar al seu vehicle a una nena de 10 anys d’Olot. Els fets van passar al barri de Sant Pere Màrtir quan la menor es dirigia al seu centre educatiu, l’Escola Pla de Dalt.

Un home de 60 anys ha estat detingut aquest matí a Olot com a presumpte autor d’un intent de segrest a una menor d’edat. Els fets van succeïa al barri de Sant Pere Màrtir, el dilluns a 3/4 de 3 de la tarda, quan la menor, una nena de 10 anys, estava esperant que la recollissin per anar al seu centre educatiu, l’Escola Pla de Dalt. Va ser llavors quan un home d’uns 60 anys, segons ha informat el regidor d’Educació d’Olot, Jaume Mir, la va intentar convèncer perquè pugés al seu vehicle, però la menor s’hi va negar. El conductor va desistir quan una adulta es va adonar de la situació, es interposar entre el vehicle i la nena i li va fer companyia fins que la van recollir.

Aquests dies pares i mares de l’escola s’han anat comunicant els fets a través de missatges de whatsapp, com afirma Laura Ferrer. Pel que fa als veïns, tant del barri de Sant Pere Màrtir com del barri del Pla de Dalt es mostren preocupats pel que va passar ja que es tracta d’una nena de 10 anys i aquesta és l’edat en la que “els pares comencem a deixar anar els nens sols a l’escola” explica Leto Ferrer.

Ahir els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal d’Olot es van reunir amb l’escola Pla de Dalt. El centre educatiu es mostra molt prudent i està valorant si ha d’emetre un comunitat per informar dels fets als pares dels alumnes. La investigació continua oberta i la policia catalana està revistant les gravacions de les càmeres de seguretat d’una entitat bancària on, suposadament, hauria entrat el sospitós just després d’intentar fer pujar a la menor al seu vehicle.