El PPC es compromet a donar resposta a les al·legacions de la variant d’Olot entre finals d’any i principis del 2016

La cap de llista del PPC al Congrés dels Diputats per Girona, Concepció Veray, ha anunciat a Olot que la resolució de les al·legacions presentades des de la Garrotxa sobre el tram del projecte de la variant d’Olot de competència estatal es presentaran entre finals d’any i principis del 2016. “No anirà més enllà”, ha assegurat Veray, “perquè el nostre compromís és tancar l’expedient al més aviat possible per començar a redactar el projecte definitiu al 2016”.

La cap de llista del PPC per Girona també ha confirmat que el projecte del tram estatal de la variant es partirà en dos en resposta a les al·legacions presentades per l’Ajuntament de la Vall e Bianya i altres institucions del territori, que no veien necessària una nova carretera per aquest terme municipal. Veray ha explicat que només es faran millores en l’actual N-260 al seu pas per la Vall de Bianya, tal i com demanava el consistori.

 

Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot fa una crida perquè els ajuntaments de les Preses i la Vall d’en Bas prenguin una decisió sobre la variant
– L’Ajuntament d’Olot insisteix a l’Estat amb la variant i demana la millor solució per al tram que ha de passar per l’Hostal del Sol
– La Generalitat ha culminat la redacció del projecte constructiu de la variant d’Olot amb un pressupost previst d’entre 117 i 125 milions d’euros