La II Jornada de Millora en la Seguretat dels Pacients a les Comarques de Girona celebrada a Olot demana registrar totes les actuacions a l’hospital

La sala d’actes de l’hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha acollit aquest divendres la II Jornada de Millora en la seguretat dels Pacients, amb la participaci´´o de més de 120 professionals de vuit hospitals. El director del Servei Català de la Salut, Josep Maria Padrosa, ha explicat que des del 2008 Catalunya ha reduït a la meitat les infeccions per catèters i respiradors artificials. Durant la jornada, celebrada amb l’objectiu de seguir millorant en la seguretat del pacient, s’ha remarcat la importància de registrar totes les actuacions intrahospitalàries per portar-ne el control.

Durant la jornada, Carme Pastor, directora infermeria Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que el centre hospitalari va assignar fa un any una persona exclusiva com a referent de la seguretat al pacient al centre hospitalari, que treballa conjuntament amb una comissió de seguretat del pacient, amb l’objectiu de seguir millorant en aquest àmbit.

 

Notícies relacionades:
– Augmenten les atencions a urgències i els parts de l’Hospital d’Olot durant el primer any de funcionament del nou edifici
– L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa compleix un any anunciant la incorporació de nous serveis
– El Servei d’Emergències Mèdiques, el SEM, aplicarà el codi d’activació risc de suïcidi a les comarques de Girona a partir de l’estiu