L’activitat del cap de setmana a la Garrotxa pivota en la quarta edició de la Fira Orígens d’Olot

La quarta edició d’Orígens, la Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya, se celebrarà aquest dissabte i diumenge al Recinte Firal d’Olot. Reconeguts cuiners i productors oferiran diverses activitats amb un protagonista destacat: els productes de qualitat. L’edició d’enguany manté el format que ha dut la Fira Orígens d’Olot a ser un referent de les fires agroalimentàries del país, amb sessions de cuina en directe, degustacions, tastos i maridatges, una fira de productors més diversa que mai i amb múltiples activitats a la ciutat. Un dels organitzadors de la fira, Jaume Von Arend, ha parlat de l’esdeveniment a OLOT TELEVISIÓ.

Von Arend ha explicat que “sempre s’ha fet un esforç per trobar una representativitat el màxim d’equilibrada de cares a tots els territoris”. Un dels espais, per exemple, es dedica a la cervesa artesana, ja que és un producte en auge. Hi haurà la possibilitat de tastar-la, en diverses parades on es podran tastar diverses varietats d’aquesta beguda feta per productors d’arreu de Catalunya.

El producte que també tindrà molt protagonisme, serà el Fesol de Santa Pau, que estrenarà DOP. “Era la cirereta que li faltava a la Garrotxa, tenir un producte amb DOP i d’aquesta qualitat”, ha dit Von Arend.

A destacar també el cartell de la Fira Orígens d’enguany. Es portaran cuiners molt reconeguts, com Nandu Jubany, Fina Puigdevall, Jordi Juncà… Per aconseguir aplicar el lema de la fira en la seva màxima expressió: tastar, provar i comprar.

 

Notícies relacionades:
– Olot Televisió emetrà dos programes d’1món.cat en directe aquest cap de setmana en motiu de la Fira Orígens i l’esclat del volcanet d’Olot
– La 4a Fira Orígens tindrà més productors de fora de la comarca, un espai dedicat a la cervesa artesana i s’emetrà en directe per Olot Televisió i La Xarxa

x