L’empresa garrotxina Arico Forest fa el manteniment de carreteres en campanya hivernal a la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya

Avui ha començat la campanya de la campanya de vialitat hivernal a les carreteres de tot l’estat. L’empresa garrotxina Arico Forest, situada a Les Preses, és l’encarregada de mantenir en bon estat les carreteres del Parc de Bianya, que inclou Garrotxa, Ripollès i Cerdanya, i ho fan amb un aprovisionament de fins a 500 tones de potassa.

L’empresa garrotxina Arico Forest afronta enguany la seva segona campanya com a empresa adjudicatària de la campanya de vialitat hivernal, per tenir cura de la prevenció de l’estat de les carreteres amb l’arribada del fred i la neu.

La campanya s’afronta amb un aprovisionament de 500 tones de potassa que fan servir amb diferents mesures segons les condicions meteorològiques. Les màquines començaran a treballar cada dia entre les quatre i les cinc de la matinada, deixant transitables les carreteres ja entre les set i les vuit del matí. Seran pràcticament una vintena, els vehicles que l’empresa posarà en marxa per cobrir amb garanties aquesta important tasca de cares a la temporada d’hivern.