Mor un home de 45 anys en un accident laboral a l’empresa Torraspapel de Sant Joan Les Fonts

Aquest matí a la fàbrica de Torraspapel de Sant Joan les Fonts s’hi ha produït un accident laboral mortal. Els fets han passat a primera hora del matí, quan un home de 45 anys s’ha introduït a l’interior d’una màquina espatllada i aquesta ha començat a funcionar de sobre atrapant al treballador al seu interior. Aquest matí a l’entrada principal de la fàbrica s’hi agrupaven diversos camioners que s’han trobat amb que no els deixaven entrar a la fàbrica a carregar ni a descarregar.

Un home de 45 anys i veí de Sant Joan les Fonts ha mort aquest divendres a primera hora del matí en un accident laboral a l’empresa de Torrespapel. Els fets s’han produït a ¼ de 8 del matí quan la víctima s’ha introduït a l’interior d’una màquina que s’havia espatllat. De sobte, aquesta s’ha engegat i l’home ha quedat atrapat al seu interior. Quan els serveis d’Emergències Mèdiques han arribat al lloc, no han pogut fer res per salvar-li la vida. En l’accident hi han intervingut, a més de dues ambulàncies del SEM, dues dotacions dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre elles una dels GRAE.

El treballador estava contractat per l’empresa CTC Externalització i treballava a la fàbrica santjoanenca de Torraspapel. Des del febrer, que la papereria va decidir externalitzar la gestió d’acabats, magatzem i logística de la distribució, la Societat CTC Externalització és qui les gestiona i Torraspapel només té en nomina els treballadors de la producció de paper.

L’accident ha estat posat en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot i del Departament d’Empresa i Ocupació, d’acord amb els procediments habitualsn en accidents laborals amb víctimes mortals.

 

Notícies relacionades:
– Mor un veí de les Preses en bolcar el tractor que conduïa en un camp agrícola del Mallol
– L’assemblea de treballadors de Torraspapel ha aprovat l’externalització proposada per l’empresa