Olot Televisió emetrà dos programes d’1món.cat en directe aquest cap de setmana en motiu de la Fira Orígens, amb l’esclat del volcanet d’Olot

Aquest serà un cap de setmana de directes a OLOT TELEVISIÓ. Aquest dissabte, s’emetrà un programa en directe corresponent a 1món.cat, de La Xarxa. Serà de les 18 a les 20h de la tarda des de la Fira Orígens. Diumenge, la Garrotxa també serà protagonista d’aquest magasín amb una edició especial sobre el vulcanisme.  La Plaça Catalunya d’Olot serà l’escenari del programa, que comptarà amb el geòleg Llorenç Planagumà i els responsables del Parc Natural de la Zona Volcànica per descobrir-ho tot sobre els volcans garrotxins. També hi haurà música de la mà del grup TorteLLinis i el plat fort de la tarda serà l’esclat del volcanet d’Olot, típic de les Festes del Tura. Tot plegat es podrà seguir a les televisions locals de Catalunya, entre elles OLOT TELEVISIÓ, de 18h a 20h del vespre.

x