El CN Olot omple de nou les graderies de la seva piscina per al XXIIè Memorial Raül Ramos de natació, que compta amb 250 nedadors i nedadores

Enguany el trofeu més important del CN Olot es disputa una setmana abans del Campionat d’Espanya, un fet que perjudica l’organització perquè molts equips de renom que hi assistien habitualment no han pogut ser-hi. Ara bé, l’ambient a les graderies ha tornat a ser espectacular des de primera hora del matí. Aquesta tarda es disputen les finals de la competició.  


No hi ha un altre torneig que ompli d’aquesta manera les graderies de la piscina del Club Natació Olot com el Memorial Raül Ramos. I és que es tracta del trofeu del club, el que més il·lusió fa als nedadors i entrenadors de casa i el que més motiva als olotins.

Lidia Huete és la gran esperança del club en aquest torneig, on també disposen de moltes opcions d’endur-se un munt de podis en les diferents competicions. El Raül Ramos és el primer dels quatre torneigs del circuit Girosona de natació, que precedeix els de Banyoles, Vic i Girona.

Enguany la pitjor notícia per al trofeu que recorda la figura del durant molts anys entrenador del club olotí ha estat la coincidència en el calendari amb el Campionat d’Espanya de la setmana vinent. Molts clubs i nedadors de renom als qui els agrada molt participar al torneig no han pogut assistir-hi, però l’organització ha pogut reunir igualment a 250 nedadors, amb la presència del CN Sant Andreu i el CN L’Hospitalet com a grans atraccions de la jornada.

Aquest any el club ha incorporat una novetat, i és que el Raül Ramos es podia seguir en directe per streaming, en la 22a edició del trofeu, en què també s’ha estrenat sistema de megafonia.

D’entre els nedadors garrotxins, s’esperen molt bons resultats del triatleta Genís Grau, que hi ha assistit per donar un cop de mà al seu club, el CN Castellfollit, i també de l’estrella olotina, Lidia Huete.

Aquesta tarda es disputaran les finals del torneig, que prometen ser molt emocionants amb els u contra u i les finals dels diferents estils, amb tres categories diferents, l’infantil, la júnior i l’absoluta.