Francesc Homs a Olot: “Ens han suspès l’autonomia financera com a càstig”

L’ex conseller i ara candidat de Democràcia i Llibertat a les eleccions generals, Francesc Homs, s’ha pronunciat a Olot sobre la intervenció de l’estat sobre les finances de la Generalitat de forma contundent. “Ens han suspès l’autonomia financera”, ha dit, “i suposo que per homenatjar els 40 anys de la mort de Franco no se’ls ha acudit res més que castigar-nos”.


Homs, ex conseller de la presidència, ha explicat que “alguns savis, si em permeten la ironia, deien que no se suspendria l’autonomia i ja ho han fet”. Això, segons el candidat, això és la clara visió d'”un estat espanyol que no confia en els seus ciutadans, especialment els catalans, sinó que els castiga. Volem llibertat? Càstig!”.

“Això és molt greu”, ha afegit, “però això no ens espanta i seguirem el nostre camí: el camí de la llibertat no es para a base d’amenaces, introduir por entre la societat ni limitar les nostres capacitats”.

x