La quarta edició de la Fira Orígens acull gairebé un centenar d’expositors de producte de proximitat i qualitat

La Fira Orígens ha estat, un cop més, un lloc on descobrir, provar, tastar, aprendre i, si calia, comprar. Durant el cap de setmana, l’ambient ha estat excel·lent: la gent ha pogut gaudir durant el dia de dissabte i també demà diumenge, de la gastronomia de qualitat i proximitat, tot permetent que la fira es consolidi com una referència només en la seva quarta edició.

Noms de referència en la gastronomia garrotxina o catalana com Nandu Jubany, Fina Puigdevall o Jordi Juncà han fet acte de presència a la Fira Orígens: han participat a l’aula de cuina per mostrar el seu treball amb productes de quilòmetre zero. Gairebé un centenar d’expositors d’arreu dels Països Catalans han pogut mostrar els seus producte de proximitat i qualitat. No hi han faltat els aliments locals, lògicament, però tampoc de fora. I la gent ha respost positivament, tastant, provant, comprant el producte de qualitat que els estands d’Orígens oferien.

Amb tot, un any més Olot s’ha convertit, per un cap de setmana, en la capital del producte de qualitat i proximitat amb una fira Orígens que, en la seva quarta edició, ja es consolida com una referència.

 

Notícies relacionades:
– Uns 8.000 assistents en tot el cap de setmana consoliden la Fira Orígens i el seu model