Micro-Shakespeare de la companyia olotina Laitrum Teatre porta una versió poc habitual del dramaturg anglès a La Carbonera

Dissabte a la tarda va arribar a Olot el microteatre, donant forma a obres de Shakespeare en un format mínim i experimental. De la mà de la companyia olotina Laitrum Teatre, tant els més petits com els més grans han gaudit d’una forma diferent de l’obra del que segurament és el més gran dramaturg de tots els temps.

L’espectacle Micro-Shakespeare va arribar a Olot de la mà de la companyia de l’olotí Toti Toronell, Laitrum Teatre. Inspirat en  el seu espectacle previ, Capses, es van muntar diversos petits teatrets on s’interpretaven les micro obres de Shakespeare. Ho feien els mateixos espectadors, seguint ordres des d’uns auriculars.

Micro-Shakespeare va ser un encàrrec del Teatre Nacional de Londres, cosa que l’ha portat a Anglaterra, França i Polònia, i segurament seguirà per França, Alemanya i la Xina. Per Laitrum Teatre, però, reduir a vuit minuts obres com Macbeth, Somni d’una nit d’estiu o Hamlet no ha estat fàcil.

En tot cas, amb Micro-Shakespeare, Olot ha pogut gaudir de l’obra d’una companyia local, que gràcies a aquest espectacle, suma un èxit més a la seva trajectòria.

 

Notícies relacionades:
– Un cicle teatral dedicat a Shakespeare és la principal novetat de l’agenda de tardor Olot Cultura, que inclou més d’un centenar de propostes
– Micro Shakespeare, la instal·lació dels garrotxins Toronell i Domene, s’estrena a la Fira Tàrrega