La Unió Esportiva Olot s’endú un punt de la Pobla de Mafumet però segueix sense conèixer la victòria lluny de casa (2-2)

L’equip de Rodri s’ha sobreposat a les baixes i ha remuntat el gol inicial de l’ex UE Olot Jordi Calavera, però un gol d’Emana a 20 minuts del final ha privat als garrotxins de la victòria. 


L’Olot arribava a la Pobla, al camp d’un recent ascendit, amb una plaga de baixes importants. Rojas, Dieguito, Uri i Jose no podien ajudar al seu equip, i Djack es quedava a la banqueta per decisió tècnica. Fins a cinc canvis, doncs, ha presentat el tècnic olotí respecte l’onze de la setmana passada.

En els primers minuts, els de Martin Posse han sortit endollats, tot i que hi ha hagut opcions pels dos equips. Un vel conegut, el lateral Jordi Calavera, ha fet la guitza al seu anterior equip transformant el primer gol de la matinal, en el minut 6.

Aquest gol ha fet mal a l’equip de Rodri, però els olotins han respost molt béi han tingut les seves bones oportunitats. Al límit del descans, Reverter -que avui sortia de titular després de vàries jornades fora de la llista- ha aconseguit, aprofitant una pilota al segon pal i a través d’un bon retall, posar les taules al marcador. L’empat ha arribat just abans del descans, en el millor moment possible.

I en la segona part s’ha notat l’efecte del gol i s’ha vist un equip visitant molt posat en el partit, atacant i creant perill amb un gran Perea. El davanter olotí ha tornat a aparèixer en el millor moment possible, certificant la remuntada dels seus amb una gran definició.

L’alegria garrotxina, això sí, ha durat poc, perquè Emana ha aconseguit igualar el matx pocs minuts després.

Tot i que al final l’Olot ha tingut opcions de fer el tercer, el resultat ja no s’ha mogut i la primera victòria a domicili haurà d’esperar.

Amb 15 punts i a la zona delicada de la taula, l’Olot haurà de tornar a mostrar la seva millor versió la setmana vinent davant l’Espanyol B a l’estadi.

 

Notícies relacionades:
– L’Olot viatja a la Pobla de Mafumet amb la intenció d’aconseguir-hi la primera victòria fora de casa de la temporada
– El davanter de l’Olot Diego Sánchez serà baixa per lesió durant el proper mes de competició
– La Unió Esportiva Olot derrota a casa al UE Cornellà i surt del descens per primer cop en aquesta temporada (2-0)
– La UE Olot empata al camp de l’Olímpic de Xàtiva (2-2) peró es queda a un pas de la remuntada