El garrotxí Salvador Vergés guanya el Premi PITA 2015 al jove emprenedor innovador per l’elaboració de l’hamburguesa Natrus

Entre els 90 productors participants a la Fira Orígens, s’hi trobava també Bas Alimentària amb l’hamburguesa Natrus. El seu responsable, Salvador Vergés, acaba de guanyar el premi PITA 2015 a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, que atorga el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, en la modalitat de jove emprenedor innovador. Vergés l’ha aconseguit, entre d’altres motius, per la generació d’aliances amb empreses càrnies, orientades a aconseguir una hamburguesa amb una vida útil capaç d’estar en les principals cadenes de distribució. Dissabte, davant les càmeres d’OLOT TELEVISIÓ, afirmava sentir-se immensament feliç, pel que suposa reconèixer el producte que s’ha egnerat a partir de la col·laboració aconseguida amb el Mas la Carrera, Noel Alimentària i el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué.

 

x