La Fira Orígens i el vulcanisme a la Garrotxa protagonitzen el ‘1món.cat’

Aquest cap de setmana el magazine ‘1món.cat’, produït per la Xarxa amb la col·laboració de les televisions locals de Catalunya, s’ha fet des d’Olot. El programa, conduït per la periodista Glòria Trullàs i Albert Brosa i Idoia Sansa d’OLOT TELEVISIÓ, va visitar el dissabte la Fira Orígens i, durant dues hores d’emissió en directe, va donar a conèixer els productes quilòmetre zero que s’hi podrien trobar. Pel programa hi van passar cuiners, com Nando Jubany o Pep Nogué, productors de la comarca com Salvador Vergès de Natrus o també el regidor de Promoció de l’Ajuntament d’Olot, Estanis Vareda. El diumenge, l’espai va tractar sobre el vulcanisme a Catalunya, destacant les propietats de la terra volcànica de la Garrotxa amb espais dedicats a la gastronomia de la comarca i amb esclat del volcanet inclòs.

Programa dissabte: Fira Orígens
Programa diumenge: La Garrotxa, terra de volcans

 

x