Més de 250 voluntaris participaran al Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa

Divendres es va dur a terme a Olot la reunió informativa pels voluntaris que participen al Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa. En ella es va donar una visió general de l’organització de la jornada a totes per persones que hi participaran i també se’ls van donar les instruccions bàsiques de les tasques que duran a terme tant a l’hora d’informar als ciutadans, com també sobre el transport dels productes i l’organització d’aquests un cop arribin al Banc dels Aliments. Per al gran recapte d’aquest any, ja s’han mobilitzat més de 250 voluntaris, tal com va explicar Mireia Delgà, tècnica del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, que que subratlla que l’augment respecte a l’any passat es deu a que aquest any hi ha més col·laboradors en transport.

Notícies relacionades:
– Divendres comença la campanya del Gran Recapte amb 82 punts de recollida a tota la comarca
– La jornada central del Gran Recapte d’Aliments a la Garrotxa recull 31.000 quilos de productes bàsics

x