Comença la primera Setmana de l’Emprenedoria d’Olot amb bones expectatives pel que fa a la participació

Ahir al vespre va tenir lloc la inauguració de la Setmana de l’Emprenedoria i de l’exposició ‘Premis 100% Emprenedors’, que es pot visitar al passatge de Colon d’Olot. No és la primera vegada que l’Ajuntament d’Olot organitza actes de suport a l’emprenedoria, tot i que sí és la primera vegada que s’organitza tota una setmana dedicada als emprenedors. Per davant hi ha una dotzena d’activitats, sobre diferents coneixements i previstes a diferents hores perquè hi puguin participar el major nombre de visitants.

La primera Setmana de l’emprenedoria va començar ahir al teatre Principal d’Olot amb la conferència del fundador de l’ONG Sonrisas de Bombay, el periodista Jaume Sanllorente. L’acte d’inauguració de la Setmana de l’emprenedoria va finalitzar amb un col·loqui entre els guanyadors de les dues primeres edicions dels Premis 100% Emprenedors. L’Ajuntament d’Olot té bones perspectives de participació. Aquest any hi ha el mateix nombre de participants que l’any passat als Premis 100% Emprenedors, i ja hi ha 125 estudiants dels instituts d’Olot inscrits per participar a la tertúlia que organitzaran els Joves Empresaris de la Garrotxa, titulada Parlem d’emprendre amb els joves. Està prevista per demà a 2/4 d’11 del maít a la Sala El Torín. Entre els molts altres actes programats durant la setmana, en destaca el networking empresarial per donar a conèixer el treball dels emprenedors de la Garrotxa, previst per divendres a 2/4 de 5 de la tarda a la sala El Torín. L’acte és gratuït, tot i que per participar-hi cal inscripció prèvia. La Setmana de l’emprenedoria finalitzarà divendres a les 7 de la tarda a la Sala el Torín amb el lliurament de la tercera edició dels Premis 100% Emprenedor.

 

Notícies relacionades:
– Aquest any 217 emprenedors han demanat assessorament a l’Institut de Promoció d’Olot i 22 han creat nous negocis
– L’Ajuntament d’Olot busca projectes empresarials per finançar-los a través del Fòrum Inversor i reconèixer-los als Premis 100% Emprenedors