El Programa Treball i Formació, gestionat pel Consell Comarcal de la Garrotxa, dóna feina a 16 garrotxins

Catorze persones de la Garrotxa han començat a treballar en deu ajuntaments de la comarca gràcies al programa Treball i Formació impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació i coordinat a la Garrotxa pel Consell Comarcal. Es tracte de garrotxins, de perfils molt diversos, responent a les necessitats de cadascun dels consistoris, que es trobaven en atur i havien exhaurit les prestacions. Aquestes 14 persones contractades treballaran a jornada complerta durant 6 mesos. A banda, properament dues perses més començaran a treballar als ajuntaments de la Vall d’en Bas i Santa Pau en aquest cas són garrotxins que formaven part del Programa Treball i Formació i rebien la renda mínima d’inserció.

 

x