Javier Cercas o Alícia Giménez Bartlett participaran a la tercera edició del Festival de literatura MOT

El Festival MOT escalfa motors. Avui ha presentat la seva tercera edició, i torna a comptar amb Mita Casacuberta com a comissària del certamen. Tindrà lloc del 7 al 16 d’abril de l’any que ve, però es presenta ara perquè el públic tingui temps suficient per llegir els llibres dels autors participants, com Javier Cercas o Alícia Giménez Bartlett. L’eix del festival seran les obres centrades a reconstruir vides.

Falten cinc mesos perquè tingui lloc però avui ja se n’han presentat alguns detalls. És el Festival MOT de literatura, que des del 2014 porta els grans escriptors del moment a Olot i Girona per parlar de les seves obres; ja s’han fet oficial alguns noms dels participants al certamen, perquè el públic comenci a tenir ganes d’introduir-se en la literatura dels autors del MOT 2016. Entre els assistents, destaquen noms de prestigi internacional com Amélie Nothomb o David Foenkinos, així com Javier Cercas, Maria Barbal, Imma Monsó o l’última guanyadora del premi Planeta: Alícia Giménez Bartlett. Tots ells tenen un nexe que els uneix: alguna de les seves obres es centra en la reconstrucció de vides, punt central de la temàtica de la propera edició del MOT.

El MOT arrencarà a Girona el 7 d’abril i no arribarà a Olot fins el dia 14. A partir de llavors, la capital garrotxina gaudirà de tres dies intensos sobre literatura, amb la sala la Carbonera com a punt neuràlgic de diverses activitats que encara no han estat descobertes.

 

Notícies relacionades:
– Gairebé 3.000 persones han assistit a les converses de la segona edició del Festival de Literatura MOT
-El festival de literatura MOT atreu escriptors de primer nivell internacional a Olot per parlar de les ciutats literàries
-Comença el Festival MOT de literatura a Olot amb la presència de grans escriptors nacionals i internacionals

Deixa un comentari