Apropen la dansa als més petits mitjançant les activitats pedagògiques de les escoles de la Garrotxa

El Teatre Principal d’Olot va tornar a obrir les portes aquest dimarts a les activitats pedagògiques per a escolars de la Garrotxa. 430 nens i nenes van assistir a l’espectacle de dansa ‘Zaquizamí’, de la companyia Roberto G. Alonso. L’obra també estava emmarcada dins les activitats de ‘Al primer pis’ que organitza el teatre olotí.


L’encarregada d’actuar dins el marc de ‘Al primer pis’ i pels serveis pedagògics de la comarca va ser la companyia de dansa Roberto G. Alonso, amb l’espectacle ‘Zaquizamí’. La companyia va actuar en dues funcions davant 430 alumnes de les escoles garrotxines. Són part de les activitats que els serveis pedagògics organitzen per apropar les arts escèniques als més joves. Aquestes activitats es van reproduint al llarg de la temporada al Teatre Principal, unes funcions que també formen part de la proposta ‘Al primer pis’; s’aprofita així l’espai buit que queda als pisos del teatre perquè els majors de 65 anys també puguin gaudir d’aquests espectacles.