Besalú impulsa la creació de d’una xarxa de pobles del ferro transfronterera juntament amb set municipis més

Besalú impulsa la creació de d’una xarxa de pobles del ferro transfronterera juntament amb set municipis més. Dilluns a Campdevànol es van trobar per primera vegada tots els pobles implicats per començar a tirar-la endavant amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni de la indústria del ferro.

Aquest esdeveniment va consistir en una reunió de representants de diferents municipis dels Pirineus que organitzen activitats, fires o trobades relacionades amb el ferro i amb la tradició ferrera en aquests pobles.

L’objectiu de la reunió era començar a treballar en la creació d’una xarxa de pobles del ferro transfronterera sota els auspicis de la Unió Europea, i que permetés posar en valor el patrimoni de la indústria del ferro. Una primera idea és analitzar diverses convocatòries de fons europeus a les quals acollir-se. Els municipis presents van ser La Massana, d’Andorra; Alins, de Lleida; Alpens, de Barcelona; Besalú i Campdevànol, de Girona; i Arles sur Tech, Taurinyà i Sem, de França.

 

Deixa un comentari