La 10a edició de la Volcànica.cat comença aquest dimecres amb una taula rodona amb representants d’empreses de la Garrotxa

Coincidint amb la Setmana de l’Emprenedoria a Olot, la desena edició de la Volcànica.cat comença avui amb una taula rodona sobre tecnologia i futur, amb la participació de diferents empreses de la comarca. Està prevista a les 7 de la tarda a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. Els videojocs on line, la impressió en 3D i els usos quotidians dels drons són algunes de les xerrades previstes a la Volcanica.cat, que també consta d’una LAN Party que es desenvoluparà des de divendres i fins diumenge. Les xerrades de la Volcània.cat són gratuïtes i obertes a tots els públics i continuaran demà dijous. A les cinc de la tarda, l’Institut Bosc de la Coma acollirà una presentació, a càrrec del Servei de Sistemes d’Informació de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, al voltant de l’experiència de creació i instal·lació d’infraestructura tecnològica a un equipament d’aquesta envergadura.

Notícies relacionades:
– La Volcànica.cat reuneix 120 persones en una multitudinària LAN Party
– Arriba una nova edició de la Volcànica.cat que s’allargarà tot el cap de setmana amb una LAN Party i xerrades formatives